Kalastin For PC Windows Mac Free Download

Kalastin for PC to install it on Windows 10, 11. A complete guide about how to download Kalastin software latest versions of Free, Pro and MOD even for mac, desktop, laptop. So, Install Kalastin Free Tools App in the easiest method on your Computer.

App Preview & Download

Kalastin poster
Kalastin screenshot 1
Kalastin screenshot 2

FAQ & User Guide of Kalastin App

Kalastin on sähköinen muistivihko, johon kirjaat kalasaaliisi ja luetteloit vieheesi. Kirjaustesi perusteella voit hakea määrittämiisi olosuhteisiin parhaiten soveltuvia vieheitä ja viehevärejä.

Sovelluksen sisäisillä ostoksilla saat lisää ominaisuuksia käyttöösi: saaliskartta näyttää kirjaamasi kalapaikat hakuehtojen perusteella ja uistelutila helpottaa reitin seuraamista ja tärppipaikan merkitsemistä.

Sovellus hakee kalapaikan sijainnin ja säätiedot automaattisesti mikäli niin haluat. Sijainnin tarkka määritys vaatii laitteesi GPS-ominaisuuden käyttöä. Karttaruutujen sekä säätietojen lataaminen vaatii verkkoyhteyden ja kuluttaa mahdollista datasiirtokiintiötäsi. Sovellus ei jaa tietojasi muille!

Kalat. Kirjaamasi kalasaaliit esitetään luettelona, josta saat yleiskäsityksen kirjauksesi pääkohdista, kuten vuodenajasta, säätilasta, vesistön nimestä ja veden laadusta. Lisäksi näet käyttämäsi vieheen päävärit, jolloin voit yhdellä vilkaisulla nähdä mikä voisi olla päivän tärppiväri. Voit karsia luettelonäkymää, jos haluat esimerkiksi nähdä mitä saaliita – ja millä vieheväreillä – olet saanut kesäkuussa tai vaikkapa kirkkaassa vedessä. Tarkempia tietoja saaliista saat klikkaamalla luetteloa. Tarkemmat tiedot näyttävät kalan mitan ja painon tai lukumäärän, käyttämäsi vieheen ja säätiedot. Lisäksi ne kertovat tarkemmin kalapaikasta, kuten sijainnin kartalla, tärpin syvyyden, veden lämpötilan ja veneen nopeuden, jos olet uistellut. Näet myös mitä syöttiä olet käyttänyt tai mikä on ollut käyttämäsi paino vaikkapa jigatessa.

Vieheet. Luetteloi käyttämäsi vieheet, jotta voit linkittää tarpeen tullen oikean vieheen kalasaaliiseesi. Lisätessäsi vieheen sille kannattaa määrittää päävärit, jolloin saat sovelluksen toisessa osassa vinkkejä ajankohtaan, olosuhteisiin ja sijaintiin soveltuvista vieheväreistä. Vieheluettelossa esitetään vieheen kuva ja päätiedot. Kuvan voit ottaa kameralla viehetietoja tallentaessasi tai hakea sen laitteesi kuvagalleriasta. Kuvan tulee olla jpg- tai png-muodossa ja se kannattaa ottaa kuvasuhteessa 1:1, jolloin se sopii parhaiten sille varattuun tilaan. Yksityiskohtaisemmat tiedot kattavat yhteenvedon vieheellä saatujen kalojen lukumäärästä, yleisimmistä saaliskaloista sekä kirjaustesi perusteella vieheelle parhaasta vuodenajasta, veden lämpötilasta ja sikäli kuin se soveltuu, uistelunopeudesta. Lisäksi näet listan vieheellä pyydetyistä kaloista, jota klikkaamalla näet saaliin yksityiskohtaiset tiedot.

Vinkit. Hae vinkkejä siitä mikä viehe tai mitkä viehevärit voisivat toimia parhaiten. Vinkit perustuvat tekemiisi kirjauksiin: mitä paremmin pidät yllä vieheluetteloasi ja tarkemmin kirjaat kalasaaliisi tiedot sitä parempia saamasi vinkit todennäköisesti ovat. Voit hakea vinkkejä eri hakuehdoilla: kalalajin, päivämäärän ja vuorokaudenajan mukaan; sijaintisi, vesistötyypin ja veden laadun perusteella; sekä säätilan suhteen. Hakusi perusteella saat luettelon vieheistä, joilla olet saanut kalaa määrittämiesi ehtojen puitteissa. Lisäksi saat yhteenvedon väreistä, joita näissä vieheissä esiintyy eniten. Vinkeistä käy myös ilmi tärppisyvyydet ja uistelunopeudet mikäli olet niitä kirjannut.

Sovelluksen sisäisenä ostoksena voit hankkia saaliskartan, joka näyttää paikat, joissa olet saanut kalaa hakuehtojesi mukaisesti. Paikkaa klikkaamalla saat tarkemmat tiedot saaliistasi.

Haavi. Kirjaa kalasaaliisi samalla kun kalastat. Jos olet antanut asetuksissa luvan, sovellus pitää taustalla kirjaa sijainnistasi ja säätilasta, jolloin sinun tarvitsee ainoastaan kirjata saaliskohtaiset tiedot, kuten kalalaji ja käyttämäsi viehe, sitä mukaa kun tärppejä tulee.

Mikäli harrastat uistelua, voit hankkia sovelluksen sisäisenä ostoksena uistelutilan, joka näyttää suuremman karttanäkymän lisäksi veneesi kulkureitin. Tila sisältää myös toiminnon, jolla merkitset tärppipaikan kunnes pääset kirjaamaan ylös kalan tiedot.

How To Download Kalastin To Install on PC Windows Mac

The APK edition of Kalastin software is available for Android. If the app developer Jarnokas has developed an EXE file for Windows and DMG for Mac, then search Kalastin software on FileHippo or Apple App Store.

Don’t find the EXE or DMG edition of Kalastin software? Finally, an Emulator can help you to install free or pro version of Kalastin on PC or Mac.

What’s New on Recent Edition of Kalastin

Virallinen julkaisu 2.123:

Korjattu kaatumiseen johtanut ongelma joillakin puhelinmalleilla viehelistassa.
Muita virheenkorjauksia.
Vieheen haku myös painon ja pituuden mukaan.

Conclusion of Kalastin Uploaded by Andres Villamar

Hope the guide and method of installing Kalastin on PC like Windows and macOS will be super easiest for everyone. Jarnokas is updating Kalastin app gradually. So keep your eye on the WebAidLine to get the newest frequently uploaded by Andres Villamar. And, regular visit on WebAidLine to get more apps like Kalastin.

Related Apps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PlayStoreGet Kalastin on Google PlayUrl